Annana

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

čerešne dnes nerozkvitnu

Každý z nás niečo ľutuje, Každýsi vybral raz zlú cestu, narazil na zlého človeka a zažil nepekné momenty. Robiť chyby je ľudské, dôležité je aby sme sa z nich vedeli poučiť.
Ani slová nemám, len viem že to chcem povedať a vykričať do sveta. Dnes strašný deň, zlý deň, zlé momenty, zlé myšlienky a hlavne zlé video a zlá správa. Asi neexistuje na svete veta s viac negatívamy ako táto. Dnes som použila asi 1000 nádavok sveta, ruky ako Arnold budem mať "čo nadávka-klik". Neviem ani kde začať kedže je pol 12 v noci, ja mám zajtra skúšku z asi 1000 kameňov od jednej cez druhú. Povecme si na rovinu, som na 2ks horniny, dnes to nešlo do hlavy, musím si dáko pozitívne veriť že to zvládne za jednu noc ak nie, tak pivo bude v ruke. Vždý sa utvrdzujem v tom že to príde v ten najnevhodnejší moment tá zlá situácia, aj dnes. Neverila som že ma to tak vezme, položí na kolená a doženie k slzám. Skutočné sa stalo realitou a ja som plakala ako malé decko čo mu nechce mamka dať jeho hračku, kus pravdy na tom bude pretože ani ja nemôžem mať svoju hračku. Týžden prešiel, pohoda jazz and smile. Moment, blok v hlave a fotka, následne video a správa, keď som pustila video v tom to prišlo rev, záchvat plaču a úzkosti. Tak zle som sa dlho necítila, ako sa cítim teraz. Sklamanie, ale sklamanie v samej sebe že som až tak na tom bola vo vzťahu k nemu. Potrebovala som tú facku, facku ktorá mi otvoríí oči dokorán ale nie teraz, prečo teraz ? keď zajtra mám ťažkú skúšku a potrebovala som sa učiť, bohužial. Niekedy si nevyberieme kedy nám príde zlý moment do živote..

8. kolaj | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014